FINALITZEN LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

El dimecres 31 de maig va ser el darrer dia de les activitats extraescolars 16/17 de ZUMBA, MULTIESPORT i FUTBOLSALA. Volem agrair la participació a tots els alumnes i professores que heu assistit ja sigui habitualment o puntualment i, sobretot, als alumnes-dinamitzadors per coordinar i dirigir les activitats. El proper curs tornarem amb més ganes i forces!

Visita Guiada a la Sagrada Família

Els alumnes de Religió de 3r d'ESO van visitar la Sagrada Família, el temple més visitat de la ciutat de Barcelona. L'alumnat va aprendre el significat de la forma i l'expressivitat de l'arquitectura, les imatges i els conjunts escultòrics. El nostre guia ens va facilitar unes tabletes electròniques i en grups de 3 van fer algunes activitats dins el temple per descobrir les tècniques de la construcció de la planta i les columnes.

    

Dia mundial contra el càncer de mama

En motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, el proper divendres 21 d’octubre, els alumnes de l’ Esteve Terradas i Illa organitzarem un acte sensibilització i conscienciació sobre el càncer de mama.

Dia mundial contra el càncer de mama

Dibuixarem un gran llaç en el pati, i l’omplirem amb tot l’ alumnat i professorat.

Portem una samarreta, mocador... de color rosa i dibuixarem el llaç rosa de la lluita contra el càncer.

  • LLoc: Pati Lateral (Pati nou)
  • Horari: de 11 h a 11.30 h

El càncer de mama constitueix el tumor maligne més freqüent en la dona i representa una de les primeres causes de mort en la població femenina. Des de la segona meitat del segle passat la seva incidència ha anat augmentat, tot i que –des de fa anys- la taxa de mortalitat s’ha reduït. Unes dades mostren la dimensió de la malaltia a Catalunya: 1 de cada 9 dones patirà un càncer de mama al llarg de la seva vida, i en el darrer any se’n van diagnosticar 4.000 nous casos.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Castanyada 2016 ESO/Batxillerat

El proper divendres, 28 d'octubre, celebrem la Castanyada amb una sortida a la natura on gaudirem dels tradicionals concursos de pastissos ( Alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO) i el concurs de fotografia (4rt d'ESO).

Concurs de pastissos 1r ESO
Concurs de pastissos
1r ESO

Concurs de pastissos 2n ESO
Concurs de pastissos
2r ESO

Concurs de pastissos 3r ESO
Concurs de pastissos
3r ESO

Concurs 4rt ESO
Concurs de fotografía
4t ESO

Animeu-vos, participeu!

Els cicles formatius celebren la Castanyada 2015

El passat divendres 30 d’octubre, els alumnes i les alumnes d’FP, junt amb els seus professors i professores vam celebrar la castanyada a l'escola.

castanyada 2015

Llegeix més:Els cicles formatius celebren la Castanyada 2015

Estàs aquí:Inici > Noticies