Noticies

ESTADES DE 2 MESOS A L'ESTRANGER AMB EL PROGRAMA TLN MOBILICAT

T'has graduat en FP i mai has tingut l'oportunitat de fer unes pràctiques a l'estranger?TLN MOBILICAT t'ofereix aquesta possibilitat.
Cal acomplir uns requisits mínims d'edat, residència, titulació i un nivell B1 d'anglès.

Ofereixen 2 mesos de pràctiques, preparació de lingüística on-line, curs de l'idioma, preparació intercultural acompanyament pedagògic.

Trobareu tota la informació a TLN MOBILICAT: http://www.fundaciobcnfp.cat/index.php/ca/projectes/813-tln-mobilicat

Inscripcions fins el 9 de febrer!!

 

EUROMANIA

Gràcies al projecte EUROMANIA, de plurilingüisme, hem assistit a la XI Jornada de Francès organitzada pel Departament d'Ensenyament al Csmocaixa.

 

HEM ANAT A "CABARET"

El passat 19 d’octubre l'alumnat de 1r de batxillerat de l’Esteve Terradas i Illa  van poder gaudir de l’obra “CABARET” al teatre Victòria. 

El musical, considerat un dels grans títols de la història del teatre musical per la seva intensitat dramàtica, la profunditat dels personatges i la qualitat de la seva partitura, ha suposat, per a molts dels nostres alumnes, el seu primer gran descobriment teatral. 

Ambientat al Berlín de 1931, CABARET és el musical que mostra com deixar-se guiar pel cor per sobreviure en un món que s’enfonsa.

“CABARET ha ajudat a mantenir viu el record d’un Berlín, d’una època, que mai hauria d’haver existit. Quan tot estava a punt d’eclosionar, la gent de l’espectacle encara podien oferir una rialla plena de picardia i diversió. Poc després, el món va canviar per sempre. Tant de bon mai torni a ocórrer. Aquí la vida és divina. Passin-ho bé, si us plau” (Jaime Azpilicueta, director de l’espectacle a Madrid)

Des del Departament de llengües i literatures us animen a gaudir també de l’espectacle.

 

Continuem informant sobre el projecte RoboChallenge 3D

En el marc del projecte 3D Robo Challenge al qual participem conjuntament amb el centre educatiu Lycee Polyvalent Luis Cormontaignede de Metz (França) i el PKKY de Joensuu (Finlàndia), el passat mes de octubre ens vàrem reunir professors dels tres centre a Metz. 

 

L’objectiu de la trobada va ser coneixents i preparar el projecte comú que està enfocat en la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques de robòtica i en la mobilitat d’alumnat per conèixer altres països i la seva cultura tot utilitzant l’Anglès coma llengua comuna. El projecte te una durada de tres anys. Fins al curs 2019/2020.

El pròxim febrer tindrem alumnes i professors de ambdós països al nostre centre desenvolupant el projecte. A l’Abril serem nosaltres que ens desplaçarem a Finlàndia.

Adjuntem fotografies de l’estada a Metz. Seguirem informant.

 

 
 
 

Resolució de la convocatòria per a la selecció d'alumnat que participarà al projecte 3D RoboChallenge

El passat dia 3 de Novembre es va reunir la comissió d’avaluació de les sol·licituds de participació del projecte europeu “3D ROBO CHALLENGE” .

 

Atenent els requisits, aspectes importants i criteris de selecció anteriorment publicats en la convocatòria del projecte, la comissió va avaluar i qualificar totes les candidatures. A continuació detallem les candidatures seleccionades i candidatures de reserva:

 

Alumnes sel·leccionats:

 

Madeleine Garcia Sandovar

Laura Losada Ballesta

Damián Trofin

Christian Rodriguez Jimenez

Andres Tomico Valverde

Alex Campos Gonzàlez

 

Alumnes reserva:

 

Aitor Carretero Gallo

Ivan sanchez Munoz

Lidia Chicano Sanchez

Eduard Fernandez Ramirez

 

Tots els alumnes que han presentat candidatura i que no participaran enguany en el projecte, si l’any següent estan cursant primer de batxillerat tecnològic o cicle formatiu de grau mitja en fabricació mecànica podran tornar a presentar-se a la convocatòria de selecció. Haver-se presentat anteriorment a la convocatòria aportarà puntuació extra (per determinar) en el procés de selecció sempre que es compleixi el pre-requisit lingüístic.

La Castanyada al Youtube

Fes clic a la imatge i gaudeix del vídeo de la castanyada al Esteve Terradas

 

Cuinem dolços

Els alumnes de la USEE ja hem fet la primera recepta!

Per començar el curs hem fet unes postres: gots de iogurt grec amb mascarpone, nous, napolitanes i un gerd per donar-hi color.

Cal posar-ho a la nevera i després ja es pot menjar.

 

Hem arrencat amb molta empenta i moltes ganes de fer-ne més.

 

 

 

 

 

 

 

Subcategories

Estàs aquí:Inici > Noticies > Centre