General

Taller d’ en Pedro Calero, a la classe de Religió 3r i 4rt d’ ESO

En Pedro Calero col·labora amb la organització danesa “One World Center” i ha treballat en diversos projectes d’art social, nutrició i desenvolupament urbà i sanitari.

Ens va visitar a la classe de religió i va impartir el taller titulat “Pobresa, Pedagogia i Pau”, que vol de promoure el voluntariat individual i en grup en l’àmbit local i internacional. Ens va presentar la seva experiència a Malawi com formador de professors de primària amb una accentuada responsabilitat social. Conèixer de primera mà les condicions dels nens i nenes de les escoles de primària, el seu dia a dia, el seu sistema educatiu, ens va fer reflexionar sobre la tasca que des d’aquí podem fer per contribuir en la eradicació de la pobresa.

Trobada d'àvies a la classe de Socials de 2n D

Avui ens han visitat la Mercedes i la Josefa. Àvies del nostre alumnat que han explicat com va ser la seva infantessa i joventut, les seves experiències de vida. Han parlat en primera persona dels canvis de la ciutat de Cornellà, del paper de la dona, de la família, de l’accés a la educació, del valor del treball, del respecte i de la llibertat. Els alumnes han fet silenci, escoltant-les i aprenent a valorar les petites coses de la vida.

Moltes gràcies per haver-nos visitat! Fins aviat!

Ha arribat la Primavera a 1r D' ESO E

Els alumnes de 1r d’ ESO grup E han plantat a la classe de la tutoria unes plantetes amb flors i uns enciams.

Amb la ajuda d’en Paco, Professor de PCI de Jardineria, hem gaudit de l’estona i hem treballat en equip. Ara toca seguir la tasca fins final de curs! Moltes gràcies Paco per la teva visita.

Els alumnes de Religió de 2n d’ESO visiten en Migrastudium

Des de la matèria de religió estudiem les diferents religions del món i treballem el valors universals de la pau, la convivència i l' amistat. És per això, que els alumnes de 2n d’ ESO hem visitat les instal·lacions del Migrastudium a Barcelona. En aquests tallers hem après més sobre les diferents religions del món, els elements comuns i la importància de conèixer-les per poder viure en una societat plural en respecte vers l’ altre.

Loteria Sorteo de Oro

Benvolguts companys/nyes,

Els alumnes de 4rt d' ESO han col·laborat en el seu voluntariat amb la Creu Roja. El proper 20 de juny es fa el sorteig d' Or de la Creu Roja. El número val 5 euros. Si esteu interessats, em dieu! Deixaré un llistat a la sala de professors! Podeu apuntar el vostre nom, cognom i calaixet!

https://www.cruzroja.es/sorteodeoro/

Premis de Sant Jordi 2017

El 24 d'abril hem celebrat la Diada de Sant Jordi amb la tradicional entrega de premis Literaris convocats per la Biblioteca Joan Salvat Papasseit i l'Institut Esteve Terrades. També hem donat els premis del Dept. de Matemàtiques i Llengua Anglesa, Arts Gràfiques – Cicles Formatius, i El Concurs de disfresses de Carnestoltes. Us deixem unes imatges perquè pugueu recordar aquests bonics moments. Moltes gràcies a tothom per participar tant activament!

La llista de premiats és:

Llegeix més:Premis de Sant Jordi 2017

Taller Antiestrès

El WHI Institut ha fet un Taller sobre la gestió de l'estrès en el nostre centre dedicat als alumnes de Batxillerat. El taller ha estat molt interessant, perquè els nois i noies han après tècniques per canalitzar els moments d'estrès.

La seva directora Àngela Jordana ha tornat una setmana més tard per fer un seguiment de la seva efectivitat amb el departament de Orientació i ha fer una xerrada amb els alumnes per conèixer les seves opinions. Esperem seguir fent més tallers en aquest àmbit!

Els alumnes de l’optativa d’alemany de 3r d’ESO han visitat Berlin del 25 al 27 d’abril

XVI Mostra dels Treballs de Recerca de l'Ajuntament de Cornellà

Cinc alumnes de 2n de batxillerat han estat seleccionats per participar enguany a la Mostra de Treballs de Recerca que organitza l'Ajuntament de Cornellà:

  • Valeria Pinto Durazno (guanyadora del 3r premi a la categoria "Ciència i Tecnologia")
  • Sonia Martelo Gamiz
  • Yaiza Cano Duarte
  • David López Blanco
  • Laura López Toro

2n de Batxillerat Viatja a Budapest

Els alumnes de 2n de Batxillerat han visitat Budapest durant la setmana prèvia a Setmana Santa.

Estàs aquí:Inici > Noticies > ESO - Batxillerat > Coordinació