Qui som?

Sóm principalment ciutadans que tenim fills i filles, és a dir pares i mares, que volem el màxim de qualitat en l'educació dels nostres fills.

Començar l'institut és una fita molt important pels nostres fills i filles. Les noves lleis fan que aquesta etapa comenci ara a una edat crucial i potser hem de fer un esforç especial per que aixó no perturbi el seu desenvolupament. Per tal que aixó es pugui dur a terme més fàcilment hem de tenir cura de la comunicació amb els nostres fills, interessar-nos per les seves activitats i continuar donant-los soport i, si cal, alguna empenta, per que segueixin el seu aprenentatge sense incidents.

Com es pot fer aixó?

Un dels camins és mantenir el contacte amb el centre on estudíen i el mitjà creat per aquest fi es precisament l'A.M.P.A.(Associació de Pares i Mares d'Alumnes). Aquest organisme aplega a tots els pares i mares desd'el moment que paguem la quota de soci al començament del curs juntament amb la matrícula, per tant ja esteu d'alguna manera integrats en aquest centre. Ara nomès cal utilitzar-lo degudament, implicar-se potenciant la participació de tothom per tal de matenir viu aquest organisme.

A l'AMPA hi té cabuda TOTHOM. Qualsevol idea o iniciativa és benvinguda. No es tracte d'un servei que uns pares dònen als altres sino que es tracte d'una responsabilitat que cadascú de nosaltres té envers els teus propis fills/filles com a pare/mare.

APROFITEM AQUESTA OPORTUNITAT DE PARTICIPAR DE MANERA CREATIVA A LA VIDA ESCOLAR DEL NOSTRES FILLS/FILLES.

EL TEU FILL/FILLA ENCARA ET NECESSITA.

ÉS EL NOSTRE INTERÉS. ÉS LA NOSTRA RESPONSABILITAT.

Estàs aquí:Inici > Qui som?