Uncategorised

Eduquem en valors

Dilluns 2 d'octubre l'Institut Esteve Terradas va fer una aturada de cinc minuts... EDUQUEM PER RESOLDRE ELS CONFLICTES AMB LA NO VIOLÈNCIA.

L'alumnat de l'ESO va llegir el manifest al pati de l'Institut i els de Batxillerat, Programa de Formació i Inserció i Cicles Formatius, vam sortir a la porta del Centre, vam fer els cinc minuts d'aturada i vam acabar amb un minut de silenci.

MANIFEST:

Estimats companys i companyes i alumnat,

Després de les fortes càrregues policials que van tenir lloc ahir arreu de Catalunya, moltes d'elles a escoles i instituts del país, avui dilluns 2 d'octubre a les 12 h. ens trobem en pati del nostre institut.

Com a docents la nostra missió és educar en valors, i en aquest cas hem d'educar per la resolució dels conflictes amb la no violència.  No podem callar, perquè el silenci ens faria còmplices. Com a mostra de rebuig als actes violents que tots hem vist en el mitjans de comunicació, us demano a tots i totes guardar 1 minut de silenci en solidaritat amb les més de 800 víctimes de la violència d’ ahir.

 

Bon començament de curs!!!!

Acte de cloenda del projecte "Sharing to Learn"

Finalitza un curs més el projecte Sharing to Learn i s'acomiada a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat. A la cerimònia els participants de l'Institut Esteve Terradas i Illa van recollir el diploma que els acredita com a Language Assistants.

Beques: Curs 2017-2018

Beques NEE:
http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/358-ajuts-ministerio-NEE?category=

Beques postobligatòria:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/247-beques-ministerio-postobligatoris

L'alumna Silvia Estall ha estat becada pel programa ERASMUS +

Sílvia Estall, alumna del CFGS de Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia, ha estat becada pel programa ERASMUS +.

Sílvia ha iniciat la seva estada de mobilitat en pràctiques de durada de dos mesos a l’empresa Garnier Studios, empresa dedicada a la fotografia publicitària ubicada Saint Herblain (França).

Agraïm a la tutora de l’empresa, Ludivine Beauperin, i a la coordinadora de mobilitat del nostre centre de referència Lycée Polyvalent Joubert- Maillard de Ancenis, Agnés Gattuso, per donar aquesta oportunitat de formació tan a nivell professional així com la de viure aquesta experiència de creixement personal al nostre alumnat.

Sílvia et desitgem molta sort en aquesta nova aventura!!

Estàs aquí:Inici > Secretaria > Uncategorised