Uncategorised

L'Esteve Terradas canvia de marxa

El passat 30 de gener, diversos alumnes de l'Esteve Terrades van assistir a l'obra de teatre de "Canvi de Marxa", que es va dur a terme en l'Auditori de Cornellà, en motiu de conscienciar socialment les repercussions que tenen els accidents de trànsit.
Diversos professionals, i malauradament gent afectada directament, van explicar circumstàncies de primera mà, on el consum de drogues, alcohol i una conducció no adequada, podien acabar en situacions fatals.
Canvia de marxa tu també!!
 
 
 

3a Setmana de la Ciència

Si vols saber com és el planeta Terra, què hi ha dins d’una cèl·lula, com es poden obtenir cristalls al laboratori, quin recorregut fan els aliments pel tub digestiu, per on passa l’aire que respirem o quines són les malalties d’avui dia... No et pots perdre la 3a Setmana de la Ciència a l´Esteve!!!!

 

Al vestíbul principal de l´ institut hi trobaràs:

- Exposició de maquetes del cos humà realitzades pels alumnes de 3r d´ ESO A, B, C i D

- Exposició de murals de la cèl·lula vegetal i animal realitzats pels alumnes de 3r ESO E

- Exposició de maquetes de cèl·lules procariotes i eucariotes  realitzades pels alumnes de “Biologia i Geologia” de 4t d´ ESO 

- Exposició de maquetes dels orgànuls i estructures cel·lulars realitzades  pels alumnes de “Biologia” de 1r de Batxillerat.

- Exposició de cristalls d´ amoni dihidrogen fosfat obtinguts al laboratori pels alumnes de 2n d´ ESO.

Als passadissos de l´ institut hi trobaràs:

- Exposició de murals d´ “El planeta Terra” realitzats pels alumnes de 1r d´ ESO.

 

- Exposició de murals i pòsters de “Les malalties d´ avui dia” realitzades pels alumnes de “Ciències per al món contemporani” de 1r de batxillerat.

 

 

Bon començament de curs!!!!

Eduquem en valors

Dilluns 2 d'octubre l'Institut Esteve Terradas va fer una aturada de cinc minuts... EDUQUEM PER RESOLDRE ELS CONFLICTES AMB LA NO VIOLÈNCIA.

L'alumnat de l'ESO va llegir el manifest al pati de l'Institut i els de Batxillerat, Programa de Formació i Inserció i Cicles Formatius, vam sortir a la porta del Centre, vam fer els cinc minuts d'aturada i vam acabar amb un minut de silenci.

MANIFEST:

Estimats companys i companyes i alumnat,

Després de les fortes càrregues policials que van tenir lloc ahir arreu de Catalunya, moltes d'elles a escoles i instituts del país, avui dilluns 2 d'octubre a les 12 h. ens trobem en pati del nostre institut.

Com a docents la nostra missió és educar en valors, i en aquest cas hem d'educar per la resolució dels conflictes amb la no violència.  No podem callar, perquè el silenci ens faria còmplices. Com a mostra de rebuig als actes violents que tots hem vist en el mitjans de comunicació, us demano a tots i totes guardar 1 minut de silenci en solidaritat amb les més de 800 víctimes de la violència d’ ahir.

 

Beques: Curs 2017-2018

Beques NEE:
http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/358-ajuts-ministerio-NEE?category=

Beques postobligatòria:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/247-beques-ministerio-postobligatoris

Estàs aquí:Inici > Secretaria > Uncategorised